Verbinden

Het verbinden van de vrouwelijke kracht, in vrouw en man aanwezig, is de uitnodiging die nu aan de deur klopt. Hart naar hart naar hart verbinden. Door te laten weten dat men welkom is, niet veroordeeld wordt. Samen bidden, samen mediteren, spreken over hoe een nieuwe wereld eruitziet. Alleen maar richten op ‘hoe dan wel?

Door aan uw liefdevolle mede aardebewoners te vertellen hoe deze wereld ook gecreëerd kan worden, is de taak die nu bij u en bij velen ligt. Hoe ziet uw ideale wereld eruit? Wat doet men? Hoe gedraagt men? Wat zegt men? Hoe leeft men? Welke kleuren zijn hier? Welke woorden passen bij deze nieuwe wereld: vrijheid, openheid, vertrouwen, liefde, genegenheid, zachtheid, stilte. Alleen nog maar voelen en praten over de nieuwe wereld gaat u veel uitdaging kosten en tegelijkertijd zal u dit de meeste voldoening schenken omdat dit precies de reden is dat u hebt verkozen in deze tijd naar aarde planeet te reizen. Dit is wat u te doen staat. U kunt wachten, blijven spreken over hetgeen er is, blijven opzoeken van geschriften die uw gelijk bevestigen. Dat kan, dat kan u nog veel langer doen. Een kortere weg, een zinvollere weg is uzelf trainen om u te richten met uw metgezellen op deze mooie wereld die nu bedekt is met stof, donkerte en afval. Vertel hoe de wereld ook kan zijn. Stap er volledig in. Dit is uw geboorterecht. Dit is uw weg.

 

We hebben samen zo’n groot potentieel. Ieder van ons is uniek. Er is niemand anders zoals jij. We hebben allemaal iets te bij te dragen aan het geheel. We kunnen samen zóveel. Als we ons verbinden. Ons hart openen. Elkaar in de ogen kijken. Uitreiken. Elkaars hand vasthouden. Er zijn voor elkaar en met elkaar. We hebben het allemaal in ons. Onze kracht is ons geboorterecht. Kiezen om bewust aanwezig te zijn. Open te zijn. Dankbaar te zijn dat we hier met elkaar zijn. Op dit moment. Zoveel uitnodigingen om onszelf te laten zien aan elkaar. Hoe we ons écht voelen. Onze eigen kracht laten zien. Ook onze donkere kanten. We zijn hier om vreugde te ervaren. Met elkaar. Met een open hart. Angst sluit ons hart. Als we angst ervaren kijken we naar beneden. De kracht die we in ons hebben herkennen we door te glimlachen, elkaar in de ogen te kijken, dankjewel te zeggen, de deur open te houden. Zoveel kleine dingen om vreugde te ervaren. Laten we elkaar herinneren aan wie we zijn. Wat we hier komen doen. Ik geniet zelf altijd zo van mensen die zingen op de fiets. Ik hoop dat ik je vandaag ga horen. Liefs.